lessphp fatal error: load error: failed to find /home2/itdaddy/public_html/targturism/wp-content/themes/theme55031/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /home2/itdaddy/public_html/targturism/wp-content/themes/theme55031/style.less Despre | Targul de Turism al Olteniei editia I

Despre

Targul de Turism al Olteniei editia I 18-20 martie 2016– Cel mai mare eveniment din Oltenia dedicat industriei turismului

Perioada de desfasurare :
18-20 Martie 2016

Program Targ :
Vineri : 10.00 - 18.00
Sambata : 10.00 - 18.00
Duminica : 10.00 - 18.00

Locatie :
Centrul Multifunctional Craiova ,str. Targului nr 26.
Web: www.targdeturismoltenia.ro

Targul de Turism al Olteniei va reuni in special expozanti din regiunea Olteniei si din intreaga tara, dar, totodata, vor fi invitati si expozanti din strainatate.

Targul doreste promovarea zonelor de atractie turistica si a serviciilor din acesta regiune a Romaniei, organizarea de conferinte si dezbateri cu subiecte ce tin de dezvoltarea turismului regional.

Expozantii prezenti vor promova: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, turismul medical, destinatiile exotice, croazierele si turismul de aventura. Din ofertele companiilor prezente la targ nu lipsesc asigurarile medicale si de calatorie, organizarile de evenimete private si corporate, precum si accesoriile si gadget-urile necesare in orice calatorie.

Targul de Turism al Olteniei este organizat de catre Agentia de Turism Star Tours in parteneriat cu Primaria Craiova, Consilul Judetean Dolj si Camera de Comert si Industrie Dolj.

Targul de turism facebook