lessphp fatal error: load error: failed to find /home2/itdaddy/public_html/targturism/wp-content/themes/theme55031/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /home2/itdaddy/public_html/targturism/wp-content/themes/theme55031/style.less Inchirire standuri | Targul de Turism al Olteniei editia I

Inchirire standuri

Inchirire standuri

Standul este cartea de vizita a fiecarui expozant, indiferent de tipul manifestarii expozitionale la care participa.
Pentru ca prezenta dumneavoastra la Targul de Turism al Olteniei sa fie una benefica, va oferim posibilitatea de a alege tipul de stand dorit, adaptabil pentru necesarul afacerii dumneavoastra.
Va punem la dispozite spatii de diverse dimensiuni, atat la parter cat si etajul 1, asa cum puteti regasi in planurile de mai jos.
Aveti de asemenea posibilitatea de a va alege fie varianta inchirierii spatiului pe care il puteti amenaja dupa bunul plac, fie solutia completa in care, echipa noastra de specialisti se ocupa de proiectarea, constructia si amenajarea standului d-voastra.
Va punemla dispozitie standuri extrem de accesibile ce reusesc sa utilizeze spatiul la capacitate integrala, datorita optiunilor multiple provenite din flexibilitatea pe care materialele si mecanismele structurale o detin.
Standurile amenajate includ: 1 Masa, 2 scaune, 1 spot (100 W) la 3 m², cos de gunoi, cuier, grafica (pazie), priza electrica 220 V, mocheta second hand.

PLAN PARTER

plan1

PLAN ETAJ 1

plan2